Loading...

Kalmte en rust

Wij heten u welkom in Saint-Sauveur in een landelijke omgeving waar alles wordt gedaan voor de rust en het comfort
van gasten (max. 9 personen), dit in het hart van de Pays des Collines
.
U wordt ontvangen in een comfortabele lounge. Voor degenen die niet zonder kunnen, is internet via wifi beschikbaar, evenals een aparte tv-lounge met een piano.

Le Rieu du Moulin ligt aan de voet van de Mont Saint-Laurent, met een schitterend panorama.

ONZE SFEREN

Uw accomodatie

We bieden gasten 3 suites voor 2 tot 4 personen met luxe privé badkamers (ligbad, douche, wastafel, toilet en kleedkamer).
Al onze kamers zijn volledig bedekt met Provençaalse terracotta tegels op de vloer en de badkamers zijn betegeld met luxe Italiaanse tegels. Mediterrane sfeer gegarandeerd.

Bed & Breakfast

Een stevig ontbijt wordt geserveerd in de romantische eetzaal (12 personen), met regionale producten geselecteerd door de eigenaar.

Le Rieu du Moulin heeft een intiemere hoek in de keuken, die plaats biedt aan 6 personen.

ONZE SFEREN
2021-03-25T15:10:06+01:00

Blauwe suite

Ruime slaapkamer met groot raam met uitzicht op het omliggende landschap. Een tafel stelt je in staat om indien nodig te werken als kantoor met gratis wifi toegang.

2021-03-25T15:14:08+01:00

Roze suite

Ideaal voor comfortabele gezinsaccommodatie. Aan een ronde tafel kunnen kinderen eventueel spelen met gezelschapsspelletjes. Aan een klein bureau kun je gaan zitten om je e-mails te schrijven of na te kijken, want wifi is gratis beschikbaar.

2021-03-25T15:17:25+01:00

Groene suite

Deze suite is ideaal voor mensen die willen genieten van 2 aparte bedden van elk 1.40m. De groene suite is iets kleiner dan de blauwe maar zeer comfortabel met een dressing en een mooie badkamer met Italiaanse tegels en een Victoriaanse wastafel.

Onze prijzen zijn degressief vanaf 2 nachten.

Wij aanvaarden contante betaling alsook bank-en kredietkaarten.

Boek nu !